Tonerji z garancijo

Laserski tiskalniki so bili nekoč precej dragi, zato so se za njihov nakup odločali predvsem v podjetjih, za domačo uporabo pa je večina ljudi uporabljala »ink jet« tiskalnike s kartušami. Ker je sodobna tehnologija z vsakim dnem cenejša, pa ni več prav nič nenavadno, če imamo laserski tiskalnik tudi doma. Če običajno ne tiskate slik in ste povsem zadovoljni s tiskalnikom, ki za tisk uporablja zgolj črni toner, ga lahko brez težav kupite že za petdeset evrov. Verjemite, da bo kakovost tiska dobra, poleg tega pa boste presenečeni, kako hitro iz njega prihajajo strani – vaš stari »ink jet« se vam bo v primerjavi z njim zdel počasen kot polž.

Seveda pa je tudi v poceni laserskih tiskalnikih potrebno zamenjati toner, ko se ta izrabi. In koliko ta stane? Enako, kot ste odšteli za tiskalnik!

Originalni ali neoriginalni toner

Originalni tonerji za laserske tiskalnike so resnično dražji – navedba, da je originalni toner dražji od tiskalnika, ni izmišljena. Če vas ob tem prešine, da v tiskalniku tonerja sploh ne bi zamenjali, temveč bi enostavno raje kupili nov tiskalnik, pa pomislite ponovno. Ni se vam potrebno odločiti za originalne tonerje, temveč lahko izberete tako imenovane generike – to so neoriginalni tonerji, ki jih je izdelal nek drug proizvajalec, vendar vašemu tiskalniku kljub temu ustrezajo. Pri teh je cena bistveno nižja.

Barvni tonerji

V spletni trgovini Kartuše.net so po ugodnih cenah na voljo tako originalni kot tudi neoriginalni tonerji.

Marsikoga skrbi, da neoriginalni toner v njegovem tiskalniku ne bo delal in res je, tudi to se lahko pripeti v kakšnem skrajnem primeru, je pa redko. Sicer pa tudi v takšnem primeru ni nobenih težav, če imate za toner garancijo, kot jo ponuja spletna prodajalna, ki jo lahko obiščete na spletnem naslovu https://kartuše.net. Vsak »težaven« toner, za katerega bi se izkazalo, da vam ne ustreza, pa lahko tudi sicer v osmih dneh od nakupa pošljete nazaj in zahtevate vračilo denarja, saj vam to omogoča Zakon o potrošnikih. Načeloma pa s tonerji ni težav, in ko prejmete novega, ga tudi popolnoma brez težav sami zamenjate.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin