Montažna hiša kot poslovni objekt

Montažna hiša je primerna prav za vsakogar. Tako se za njihovo gradnjo odloča tudi vedno več poslovnežev, ki si v njih želijo ustvariti kotiček za svoje delo in uspešno poslovanje. Razlog se skriva v številnih prednostih, ki jih montažna hiša ponuja. Nekaj najbolj prepričljivih bomo našteli v nadaljevanju prispevka.

8 prednosti montažnih hiš

  1. Montažna hiša je postavljena in primerna za začetek dela v pičlih dveh do šestih mesecih. Pri klasični hiši zaradi mokre gradnje potrebujemo vsaj leto in pol, da se vse posuši.
  2. Stene montažne hiše se izdelujejo v proizvodnih dvoranah. Za samo montažo do pokritja strehe se tako potrebuje le nekaj dni.
  3. Postavitev montažne hiše je možna v katerem koli letnem času. Tako boste s poslovanjem v novem objektu lahko pričeli kadar koli.
  4. Če je montažna hiša zgrajena kakovostno, so stroški ogrevanja v njej za kar 50 % nižji od stroškov v klasično zidanih hišah. Na ta račun lahko podjetja veliko privarčujejo.
  5. Montažna hiša je grajena iz naravnih materialov, ki so ekološko neoporečni. Zato je delo v takšnem objektu še posebej prijetno.
  6. Montažne hiše so zgrajene iz lesa, zaradi česar je dihanje hiše lažje, poleg tega pa je lažje tudi uravnavanje vlage v prostoru ter čiščenje zraka. S tem pa so seveda zagotovljeni optimalni pogoji za delo.
  7. Obenem so poslovne montažne hiše bolj varne tudi potresno, saj je les veliko bolj elastičen kot beton in opeka.
  8. Montažna hiša ima tanjše zidove, zato so notranje površine večje kot pri klasičnih hišah. Na ta način boste pridobili več več prostora za pisarne in druge poslovne prostore.

Priporočamo: Rihter d.o.o.

Če tudi sami iščete primeren poslovni prostor, potem velja razmisliti o opravljanju posla v montažni hiši. Za dodatne informacije se obrnite na podjetje Rihter d.o.o. (www.rihter.si), ki je specializirano za gradnjo različnih montažnih hiš – tako družinskih in počitniških kot tudi poslovnih.

  • Montažni poslovni objekt Šentrupert

Svetujemo vam, da obiščete njihovo spletno stran in si ogledate mnoge dodatne zanimivosti in slike številnih dokončanih projektov. V podjetju vam bodo pomagali z nasveti, kako najlažje in najhitreje do svoje poslovne montažne hiše in s tem tudi do uresničitve vaših sanj.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin