Modne torbice

Gotovo veste, da je torbica najpomembnejši modni dodatek za vsako žensko, saj nima zgolj estetske, temveč tudi praktično vrednost. Brez torbice smo ženske izgubljene – pri sebi nimamo stvari, ki jih nujno potrebujemo!

Torbico lahko seveda danes kupite v tako rekoč vsaki trgovini, a kakovostne in lepe modne torbice velja poiskati v specializiranih trgovinah, kjer ste lahko prepričani, da sledijo trendom in vam ne ponujajo slabe kvalitete. Če želite tudi sami najti novo torbico, obiščite spletno stran torbice.si, kjer boste našli zanimive modele.

Kaj vam ponujajo torbice.si?

Torbica mora ustrezati vašemu stilu, na voljo mora biti po ugodni ceni, prav tako pa ni odveč, če lahko torbico izberete tudi kot darilo. Vse to vam nudi prodajalna torbice.si, kjer boste našli tudi komplete torbic in denarnice, tako moške kot ženske.

Spletna trgovina Torbice.si

V njihovi ponudbi boste brez težav iskali torbice glede na barve in ceno, sicer pa lahko pobrskate tudi med novimi artikli in med tistimi torbicami, ki so najbolj priljubljene. Z vsakim nakupom v prodajalni zbirate tudi točke zvestobe, ki vam pomagajo do popusta pri naslednjem nakupu.

Kaj nam je še posebej padlo v oči?

V prodajalni smo si ogledali izdelke, ki so na voljo, in nekateri so nas prijetno presenetili. Najprej smo bili navdušeni nad setom torbic Vienna v črni in bež barvi. Gre za set 3 v 1 za ceno 43, 90 evra, za kar dobite tri izjemno elegantne torbice: veliko, srednjo in malo. S tem pridete do torbice za vsak dan in tudi do večerne torbice, ki jo lahko uporabljate kot torbico za ličila, srednja torbica pa je kot nalašč za nošenje tabličnega računalnika.

  • Set torbic Vienna - črn
    Set torbic Vienna - črn

Med novimi trendi je ravno tako odličen komplet Minmin, v katerem dobite tri torbice z majhnim obeskom v obliki plišastega medvedka. Torbice so vam na voljo ali v beli ali v črni barvi.

Med posameznimi torbicami pa je zanimiva torbica You, modra ali črna, ki je elegantno brezčasna in ima zanimiv kovinski dekorativni element v obliki črke Y.

Kaj pa, če bi radi kanček živahne barve? Torbica Magic kombinira belo osnovo z drobnim potiskom z zlato kovinsko barvo in živahno rdečo. Predstavlja odlično izbiro za poletne dni, ko nam živahne barve še kako prijajo. Uporabili jo boste lahko za skoraj vsako priložnost, saj jo lahko uporabljate tako k oblačilom za v službo kot tudi k džinsu in preprosti majici.

Sicer pa so vam za poletje pripravili še nekaj barvitih, vzorčastih torbic, ki delujejo lahkotno in igrivo.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin