Masažna miza

Različne vrste masaže so pri nas vse bolj priljubljene, saj se ljudje vse bolj zavedajo pomena dobrega počutja, ki jim pomaga, da lahko brez stresa opravljajo tako svoje delo kot tudi uživajo v svojem prostem času in prijetnih družabnih aktivnostih. Masaža nič več ne velja za prestiž, temveč za nego telesa, ki bistveno prispeva h kakovosti življenja. Masažnih salonov, pa naj gre za manjše studie ali večje wellnes centre, je tako iz leta v leto več, velika konkurenca pa sama po sebi postavlja nove standarde kakovosti – tako glede dela kot opreme.

Masažne mize ImprimIzkušen maser se vsekakor zaveda, da so prvi pogoj za dobro delo, seveda poleg njegovega znanja in izkušenj, kakovostne masažne mize, ki stranki zagotavljajo udobje, njemu samemu pa olajšajo delo. In če se tudi sami zanimate za nakup masažne mize, vam priporočamo nakup pri podjetju Imprim, ki dobavlja profesionalne kozmetične in masažne mize, poleg teh pa tudi vso drugo opremo za kozmetične in frizerske salone.

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu masažne mize?

Masažna miza je za maserja osnovna delovna površina, in da mu bo ta povsem ustrezala, mora slediti njegovim potrebam. Masažne mize ne smemo nikoli izbirati zgolj glede na ceno, temveč je treba imeti v mislih predvsem naravo dela ter lastne fiziološke lastnosti. Na kaj je treba biti pozoren?

Masažne mize Imprim (2)Nekatere masažne mize so prenosne oziroma primerne za izvajanje dela na terenu, kar pride prav predvsem maserjem, ki izvajajo storitve na domu oziroma nudijo masažo na sezonskih lokacijah (bazen, plaža) ali za mobilne skupine, na primer za športne klube, ki veliko potujejo. Te masažne mize morajo biti lahke in se preprosto zlagati, vendar morajo kljub vsemu zagotavljati čvrstost in stabilnost, ki sta garancija za dolgo življenjsko dobo. Nesmiselno je namreč kupiti poceni mizo, ki pa jo bo potrebno že po letu dni zamenjati. Če nudite masažo vedno na isti lokaciji oziroma v svojem salonu, pa se velja seveda precej bolj posvetiti udobju, ki ga lahko zagotavljajo masažne mize. Ker teža ni pomembna, si lahko privoščite masažne mize z debelejšo oblogo, več prilagoditvami ležišča po obliki in višini.

Masažne mize Imprim (3)

Stacionarne masažne mize so običajno večje in nastavljive tudi po višini, kar pride še posebej prav, če je maser višje ali precej majhne rasti. Dvig ali spust mize mu omogoča, da izvede masažo brez napora. Seveda pa miza ne sme biti preširoka, kajti tudi to je lahko ovira.

Vas zanima, kakšne sodobne masažne mize so vam na voljo in kaj ponujajo tiste, ki so tehnološko najbolj dovršene? Predlagamo vam, da si ogledate spletno ponudbo podjetja Imprim ali jih obiščete v njihovem razstavnem salonu, pa boste gotovo našli mizo, ki bo za vas kot nalašč.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin