Vgradna omara za otroško sobo

Vgradna omara za otroško sobo je odlična pogruntavščina, ampak kako zadevo izvesti? Seveda je možnih odgovorov veliko, v prvi vrsti pa je pomembno predvsem to, kakšen prostor imate na voljo, kako velik je po kvadraturi in kakšne ideje lahko uresničite. Pri tem morate upoštevati tudi svoje znanje, izkušnje in finančna sredstva, ki so na razpolago.

Naredite jo veliko in praktično

Kaj pravite na to, da bi bila vgradna omara za otroško sobo čez celo steno? Če imate dolgo steno na koncu sobe ali še bolje v nekem delu, ki ga drugače kot z omaro težko zapolnite, je vgradna omara odlična rešitev. Vgradna omara za otroško sobo je lahko ravno tako pisana kot ostalo otroško pohištvo, hkrati pa so njeni elementi lahko podobni tistim, ki jih imajo v svojih velikih spalničnih omarah sicer starši. To pomeni, da če je še globoka, visoka in dolga, boste vanjo spravili ogromno reči. Otroške igrače, kovčke, nahrbtnike, zimska ter poletna oblačila in še in še reči, ki jih nimate kam pospraviti.

Otroška soba

Klasične ali vgradne omare? Odločitev zagotovo ni najlažja.

Velika vgradna omara za otroško sobo bo vse to brez težav shranila. Pri takšnih omarah pozabite na ideje o tem, da naj prostor ne bi bil izkoriščen do vrha, da naj bi dihal in podobno. To je popolna neumnost. S takšnimi idejami se raje poigravajte v kopalnici, v dnevni sobi in morda v spalnici, zagotovo pa ne pri iskanju optimalne vgradne omare.

Vgradna omara za otroško sobo se lahko naroči v veliko pohištvenih salonih, njeni elementi pa so največkrat bolj masivni in globoki ter visoki. Če imate možnost napraviti zelo dolgo omaro, potem pazite, da bodo v njej prostori čimbolj različnih dimenzij.

Rešite se s predali

Predali se na dolgi rok izkažejo za izjemno praktične. Še celo tam, kjer si marsikdo sploh ne bi mislil. Tudi v kuhinjskih sestavih je zadnje čase pogosto zaslediti, da poličk in dragih posebnih izvlečnih elementov skoraj ni več. Vse gre v predale, saj je praktičnost izjemna.

Vgradna omara s predali

Vgradna omara s predali je zelo priročna, saj lažje dosežemo shranjena oblačila.

Kadar imate denimo trenirke zložene na spodnji polici in jih potrebujete, se morate skloniti ali iti na kolena ter potem pobrskati globoko po omari, morda sprednji kup s perilom premakniti, da pridete do tistega zadaj in podobno. Ko obleke pospravljate, se zopet pojavi težava. Kjer je globina velika, imate veliko prostora, a do njega priti ni najlažje, in na lepem vaše perilo ni več tako lepo zloženo. Globoki predali to težavo rešijo, saj se vam tudi zadnji del pripelje iz omare in brez sklanjanja ali stegovanja boste lahko pospravili vanj perilo ali ga vzeli spet ven.

Vgradna omara za otroško sobo je torej prekrasna rešitev, ki si jo je vredno omisliti v vsakem stanovanju, seveda pa le, če imate dovolj prostora.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin