Moto center

Ljubitelji motorjev radi rečemo, da biti motorist ni hobi, temveč življenjski stil. Seveda gre za življenjski stil, v katerega smo pripravljeni vlagati tako zaradi lastnega veselja kot tudi zaradi varnosti. Nakupe, po katerih je bilo včasih potrebno v sosednjo Avstrijo, lahko sedaj opravimo tudi doma, saj moto center Yogi ponuja popolno izbiro vsega, kar potrebuje ali kar si želi motorist.

Pestrost ponudbe

Moto center Yogi je motoristom privlačen predvsem zato, ker ponuja vse na enem mestu. Potrebujete nove zobnike, verigo, zavorni sistem? Ni težav. Bi radi imeli na motorju nove kovčke ali torbe? Tudi ne. Poleg tega pa lahko kupite zase in za svojega sovoznika oz. sovoznico tudi motoristična oblačila, obutev in vso zaščitno opremo, od čelad do rokavic in želv.

Moto center, ki se nahaja v Velenju, torej poskrbi za vsa motoristična oblačila in obutev, za čelade in očala, za dodatno opremo jeklenega konjička, nadomestne dele ter kovčke. Če vam je Velenje predaleč oziroma »s poti«, pa lahko vse želeno najdete tudi na njihovi spletni strani in naročite prek spleta. Kupljene izdelke vam bodo dostavili na dom, torej boste lahko že naslednji dan uživali v vožnji.

Motoristična jakna

Potrebujete kakovostno motoristično jakno iz usnja? Odpravite se v moto center Yogi.

A kar priznajmo, da ni nič lepšega kot vsaj malo »pasti firbec« v motoristični trgovini, tudi če smo prišli zgolj po kakšno malenkost. Moto center Yogi vas pričakuje vsak delavnik med deveto in devetnajsto, ob sobotah pa do petnajstih. Tako se lahko sami sprehodite med policami, si stvari ogledate, jih potipate in pomerite. Na ta način boste gotovo kupili tisto, kar vam najbolj ustreza. Če niste prepričani, pa vam bodo tako v prodajalni kot pri nakupu prek spleta z veseljem pomagali z nasveti in lastnimi izkušnjami.

Kaj pa, če bi radi pri nakupu tudi nekoliko prihranili? Potem pridite v trgovino v času razprodaj ali pa si poglejte izdelke na razprodaji v spletni trgovini. Nikoli ni odveč, če se prihrani nekaj evrov – in tudi izven časa razprodaj je to mogoče, če izkoristite spletne kupone.

Moto center, ki diha z motoristi

Vsekakor je predpogoj za dobro poslovanje prav ta, da se na svoj posel do potankosti spoznaš. In moto center Yogi je uspešen prav zato, ker se v njem združujejo strastni ljubitelji motorjev, ki izdelke tudi sami uporabljajo in lahko tako iz prve roke preverijo njihovo kakovost.

V moto centru so vedno veseli tudi nasvetov in priporočil strank. Če bi želeli kak poseben izdelek ali menite, da obstaja na trgu kaj novega, pa bi si to želeli tudi pri nas, bodo veseli vašega mnenja. Izmenjava mnenj ter izkušenj med strankami in prodajalci je namreč tisto, zaradi česar moto center Yogi ostaja eden najbolj priljubljenih krajev za motoriste.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin