DJI dron

Seveda ne govorimo o osebah, ki se rade zapletajo v ljubezenske avanture, pač pa v tiste pustolovske, akcijsko naravnane, v iskanju lepote in čudovitih občutkov ob raziskovanju neznanih krajev. No ja, pa se res sliši kot ljubezen. Pa saj na nek način tudi je.

In kje je takšen raj za prave avanturiste in iskalce ustrezne doze adrenalina? Zagotovo v spletni trgovini, kjer najdete sodobno tehnologijo, ki jo nudita DJI in GoPro. In zakaj omenjamo prav ta dva proizvajalca? Gre za izbor izjemnih dronov in digitalnih, tehnološko naprednih kamer, s katerimi lahko že jutri postanete vrhunski režiser in snemalec.

Poletite pod oblake z DJI droni

Le komu se ne orosijo oči in ne zatrese srce ob ogledu prečudovitih posnetkov iz zraka, ki so videti kot reklamni spot katerega izmed vodilnih marketinških podjetij. In zakaj ne bi kar sami izdelali enega takšnih? S pomočjo DJI dronov vam to vsekakor lahko uspe.

Dron DJI Mavic 2 Pro

Dron DJI Mavic 2 Pro – s Hasselblad kamero (GoSport.si)

Razveseljiva novica za vse ljubitelje tovrstnih posnetkov je zagotovo ta, da je upravljanje z njimi sila nezahtevno, saj opravijo kar precej dela sami. Ob tem pa so opremljeni tudi s številnimi senzorji in izjemno snemalno opremo. Ob ogledovanju posnetkov visoke kakovosti vam bo dobesedno zastal dih.

GoPro: posnetki izjemne kakovosti

Če boste želeli kadarkoli podoživeti vse tiste občutke s potovanja po daljnih deželah, ali pa obiskati priljubljeno plažo, kjer ste se nastavljali sončnim žarkom na preteklem dopustu, boste s kamerami GoPro vsekakor zadeli v polno. Moderna tehnologija, pomanjšana in poenostavljena za uporabo, da lahko z njo ravna praktično vsak.

Kamera GoPro Hero 9 Black

Akcijska kamera GoPro Hero 9 Black (GoSport.si)

Lahke in prenosljive kamere, ki pašejo v vsako torbico ali celo žep, vas bodo navdušile s kvalitetnimi video posnetki in fotografijami. Visoko kakovostni izdelki vas bodo navduševali še dolgo časa in vas ob vsakem ponovnem ogledu vrnili v preteklost ter prebudili določene lepe občutke.

Za vsakogar nekaj

Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik, adrenalinski zasvojenec na kolesu, skakalec s padalom ali zgolj oseba, ki želi s svojega zadnjega dopusta prinesti karseda veliko pristnih spominov, boste med izdelki DJI in GoPro našli nekaj zase. Poleg sodobne tehnologije pa vas ne bo razočarala niti njihova moč, saj so opremljeni s kakovostnimi baterijami, ki bodo poskrbele, da nikoli ne boste zamudili ravno »tistega« trenutka.

Včasih je bilo znano, da so s profesionalno opremo znali rokovati zgolj poučeni in izurjeni mojstri snemalci. Danes pa je tehnologija to omogočila prav vsem. Zasloni na dotik, senzorji, ki ujamejo vse pomembne trenutke in zgladijo posnetek, ter dodatna oprema, ki pokrije celoten tim profesionalcev.

Že imate idejo za naslednjo avanturo?

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin