Rojstnodnevno darilo

Bi radi podarili nekaj posebnega, česar se ni domislil še nihče? Preberite nekaj nasvetov, s katerimi bo vaše rojstnodnevno darilo popolnoma svojevrstno in bo pošteno presenetilo obdarovanca.

1. Za ljubitelje filmov

Včasih je bolje kot v škatlo zavito darilo podariti doživetje – na primer obisk kina. Za vse tiste, ki imajo radi filme, bodo odlično rojstnodnevno darilo karte za kino. Da ne boste podarili zgolj kart v kuverti, jim dodajte še male plastenke s pijačo in zavojček pokovke.

2. Za ljubitelje sladkega

Obdarovanje sladkosnedov je precej enostavno. Ne, ni vam treba naročiti cele torte, lahko se odločite za mini tortice »cupcakes«. Tudi ena mala tortica bo odlično rojstnodnevno darilo, zraven pa lahko priložite tudi svečke v obliki živalic, srčkov ali podobno.

Cupcakes

Zakaj ne bi za rojstni dan slavljenca presenetili z mini torticami?

3. Za ljubitelje gibanja

Vsi tisti, ki se veliko gibajo, so vedno veseli stvari, ki jih lahko uporabljajo pri športu. Podarite majhno brisačko, namenjeno brisanju znoja, prašek za vitaminski ali energijski napitek, kakšno energijsko ali beljakovinsko ploščico, ter seveda bidon za pripravo napitka.

4. Za ljubitelje pohodništva, taborjenja in planince

Vsem tistim, ki se radi ob koncih tedna odpravijo na pohod ali v hribe, pride vedno prav majhna torbica za prvo pomoč. Lahko kupite žepno izdajo, v kateri so obliži, astronavtska folija proti mrazu in podobni nujni pripomočki, lahko pa jo sestavite tudi sami.

Če vaš obdarovanec takšno torbico za prvo pomoč že ima, pa kupite zložljivo gumijasto skodelico za tople napitke, žvilco (kombinacijo vilice in žlice) ali termovko za čaj. Tudi prisrčnica, v katero si lahko natočijo nekaj ruma, ki ga bodo dodali čaju, bo odlično rojstnodnevno darilo.

5. Za ljubitelje naravne kozmetike

Marsikdo ne mara kozmetike, kateri je dodano veliko konzervansov, umetnih dišav ter drugih nenaravnih snovi. V lekarni ali pri prodajalcih naravne kozmetike kupite karitejevo maslo, mandljevo olje, arganovo olje in druge sestavine, ki so za pripravo naravne kozmetike nepogrešljive, na spletu pa poiščite recepte za pripravo naravnih domačih mazil, jih natisnite in dodajte zvezane v drobno knjižico.

Naravna kozmetika

Naučite se izdelati naravno kozmetiko in jo podarite kot rojstnodnevno darilo.

6. Za ljubitelje vrtnarjenja

Vsi navdušeni vrtičkarji se bodo zagotovo razveselili škatle, v katero boste naložili zavojčke z različnimi semeni za cvetje in zelenjavo. Da bo rojstnodnevno darilo lepo zavito, kupite še vrtnarske rokavice, jih oblikujte v cvet in z njimi okrasite škatlo.

7. Za športne navijače

Večina športnih klubov ima svoje navijaške izdelke – šale, kape, čepice, majice in podobno. Zakaj ne bi obdarovanca razveselili s predmetom iz ponudbe njegovega najljubšega kluba?

8. Za spletne navdušence

Odlično rojstnodnevno darilo za vse, ki radi veliko prostega časa preživijo za računalnikom, je spletna domena. Kupite obdarovancu spletno domeno z njegovim imenom in priimkom, ter ga izzovite, da se loti svoje lastne spletne strani.

Delite prispevek s prijatelji ...Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin